Tjänster

Som bilskrot så försöker vi skapa ett positivt kretslopp. Din gamla bil i Uddevalla har säkerligen bildelar som kan vara av intresse för någon annan.

Vi köper och säljer bildelar

Det innebär att vi fungerar som en kedja mellan er. Du skrotar din bil hos oss - vi tar hand om de delar som har ett värde och som fungerar - en köpare handlar dessa av oss. Detta ger bättre priser och det bidrar till att vi kommer bort från lite av det slit-och-släng-samhälle vi idag lever i.

Hos oss kan du köpa prisvärda bildäck och fälgar. Vi har ett stort lager och vi kan även hjälpa till med montering och balansering. Alltid till förmånliga priser. Allt kontrolleras och håller gott skick.

Vi säljer mestadels däck och fälgar och vi har ett stort lager av dessa. Om du är i behov av exempelvis några nya däck så kan vi även hjälpa dig att montera och balansera dessa. Kostnaden ligger på 150 kronor per däck och priset för fälgar varierar beroende på material. En aluminiumfälg kostar 100 kronor och en fälg av plåt tar vi en femtiolapp för. Det handlar således om väldigt rimliga priser.

Alla delar som säljs hos oss kvalitetstestas. Vi har lång erfarenhet av arbete med både montering och demontering av alla typer av bilar och den kunskapen gör att vi på ett tydligt sätt kan avgöra skicket på olika bildelar. Det är positivt för dig som kund.

Katalysatorer är alltid av intresse och vi betalar bra för sådana. Har du en katalysator liggande i garaget i Uddevalla som du inte vet vad du ska göra med? Ring vår bilskrot så köper vi den. Vi betalar mellan 250-500 kronor beroende på skick, modell och märke.

Mer än bara en bilskrot!